Getuigen van straatroof gezocht

vrijdag 29 september 2017

Baarn - Een man werd een gebroken oogkas en neus geslagen tijdens een straatroof. Dit gebeurde in de nacht van 15 op 16 september. De politie vraagt getuigen om contact op te nemen.

Zaterdag 16 september rond 00.45 uur werd een 25-jarige man uit Baarn door twee mannen aangesproken op het parkeerterrein achter de supermarkt aan de Nieuwstraat. Eén van hen vraagt hem of er een club of een koffieshop in de buurt is. De man wijst hen de route naar Hilversum en krijgt vanuit het niets een vuistslag in zijn gezicht en valt. De mannen pakken zijn tas en steken één van de banden van zijn auto lek. Vervolgens rennen ze weg richting Eemnesserweg.

 

Het slachtoffer ging naar huis en belde de politie. Agenten kwamen en lieten ook een ambulance komen voor de verwondingen van de man. In het ziekenhuis bleek hij een gebroken oogkas en neus te hebben.

 

De politie heeft deze gewelddadige straatroof in onderzoek en vraagt getuigen, of mensen die meer weten over deze zaak, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoogland | 112 alarmeringen Hoogland | Goedkoop Tanken in Hoogland | Supermarkten in Hoogland | Weerbericht Hoogland